
Brass 20 is zowel op Eerste Kerstdag als op Tweede Kerstdag geopend!
Vier uw kerst in een unieke en gezellige ambiance. U kunt zelf uw kerstmenu samenstellen met feestelijke gerechten. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen wat betreft vegetarische opties, allergieën en kinderwensen. Voor een familielid dat iets anders wil, kunnen wij iets bereiden, mits dit van tevoren is aangegeven.
Menuprijs: € 63.75
Amuse van het huis
Prosciutto di Parma uit de oven, met buffelmozzarella en tomatentapenade.
Voorgerecht naar keuze
Eendenborst
Gesneden, gegrilde eendenborst met een dressing van balsamico en portsiroop, geserveerd
met stoofpeer.
Pittige kleine gamba’s
Heerlijk pittig Spaans tapashapje van gamba’s en knoflook,
geserveerd met ciabatta.
Tonijn
Verse Yellowfin-tonijn, kort gegrild (om en om),
geserveerd met wakame, Japanse mayonaise,
sesamzaad en wasabimayonaise.
Kreeftensoep
Heerlijke, huisgemaakte kreeftensoep,
geblust met Franse cognac en room.
Hoofdgerecht naar keuze
Black Angus
Gegrilde Black Angus-ossenhaas (150 gram) met rode portsaus en stoofpeer.
Zalm Nobu-style
Zalm gemarineerd met miso, soja en sake, geserveerd op een bedje van
zeewiersalade en wasabimayonaise.
Iberico rack
Iberico rack met een korst van verse kruiden en
kruidenolie, geserveerd met stoofpeer.
Alle gerechten worden geserveerd met onze speciale, huisgemaakte bloemkoolpuree
en gegrilde groenten.
Nagerecht naar keuze
Chocoladebomb
Veel chocola met een bolletje vanille-ijs en vers fruit.
Crêpe Suzette
Flensje met vers rood fruit, een bolletje vanille-ijs
en Grand Marnier-geflambeerde sinaasappelsaus.
Scroppino
Vodka, prosecco, citroenijs en limoen.